Sébastien Loeb krijgt eigen attractie in Futuroscope

In het Franse park Futuroscope opende eerder deze maand een nieuwe attractie, die je meeneemt in de rallyauto van Sébastien Loeb. Door middel van virtual reality en een dynamische stoel ervaar je hoe het is om mee te rijden in een rally.

 

Negenvoudig WRC kampioen Sébastien Loeb krijgt bij Futuroscope een eigen attractie met Sébastien Loeb Racing Xperience. Bezoekers die willen ervaren hoe het is mee te rijden in een rally krijgen hier de kans om dit op een virtuele manier te doen.

 

 

Wie de wachtrij van de Sébastien Loeb Racing Xperience betreedt, ontdekt heel wat auto-onderdelen, zodat het lijkt dat je in de werkplaats terecht komt. Het avontuur begint echter pas in de attractie. Bezoekers nemen hier plaats op een dynamische stoel die de bewegingen van de rallywagen nabootst. De ervaring wordt levensecht door het gebruik van virtual reality. Door middel van een geavanceerde VR-bril krijg je beelden te zien waarbij je mee in de rally rijdt.

 

 

Bron en foto’s: Futuroscope