Nieuwe achtbaan FerrariLand geopend

In het Spaanse pretpark FerrariLand, onderdeel van het PortAventura World Resort, opende onlangs een gloednieuwe achtbaan en enkele andere kinderattracties. De nieuwe achtbaan kreeg de naam Junior Red Force, wat verwijst naar de kanjer die er naast staat en meerdere records verbrak.

 

De achtbaan Junior Red Force opende onlangs in het Spaanse FerrariLand, dit was de laatste attractie in een reeks kinderattracties die het park dit jaar opende. De nieuwe achtbaan kreeg haar naam door de grote mastadont Red Force die net naast deze kleine variant gebouwd werd. De achtbaan werd geleverd door het Italiaanse bedrijf SBF-Visa Group.

 

 

Andere kinderattracties die eerder dit jaar openden zijn de draaimolens Champions Race en Flying Race. Ook kwamen er de vrijevaltoren Kids’ Towers en Crazy Pistons.

 

Bron en foto’s: FerrariLand