Nieuw treintje Incredicoaster onthult voor het Disney California Adventure Park

Het Disney California Adventure Park heropent volgend jaar het themagebied Paradise Pier als Pixar Pier. In deze zone zullen de figuurtjes uit de Pixar films een permanente plek krijgen. Een van de nieuwigheden omvat een nieuw thema voor de achtbaan California Screamin’. Deze zal worden omgedoopt tot Incredicoaster.

 

In het Disney California Adventure Park zullen de bezoekers later dit jaar ondergedompeld worden in de wereld van de Pixar figuurtjes op de Pixar Pier. De pier zal onderverdeeld worden in meerdere zones, die in het teken staan van Toy Story, Inside Out en Incredibles.

De zone van The Incredibles zal te vinden zijn aan de iconische achtbaan ‘California Screamin’. Deze achtbaan wordt getransformeerd naar Incredicoaster. Tijdens de rit zullen tal van effecten, beelden enzoverder je in de sfeer van de film brengen. Ook zal er een nieuw treintje geplaatst worden op de baan, waarvan Disney onlangs het design bekend maakte.

Ook het iconische reuzenrad Mickey’s Fun Wheel zal een nieuwe look krijgen, maar het iconische Mickey hoofd blijft behouden. De gondels daarentegen zullen elk een Pixar figuurtje uitbeelden. De Games Boardwalk zal ook meer in een Pixar jasje komen. De naam verandert in Pixar Pier Pal-A-Round.

 

Incredicoaster

De achtbaan opende als ‘California Screamin’ in 2001 en werd gebouwd door Intamin Amusement Rides. Tijdens de rit ervaar je twee LIM lanceringen en een looping. De achtbaan heeft een lengte van 1.850 meter en is 32,9 meter hoog, tijdens de rit wordt een snelheid behaald van 88,5 km/h. Ondertussen vinden hierop de eerste testritten plaats.

 

 

De opening van de vernieuwde pier is gepland voor 23 juni 2018.

 

Bron en foto’s: Disney