Nederlandse DJ even directeur van Phantasialand

Op 18 mei wordt Lars Boele, DJ van Radio 100% NL, directeur voor 1 dag bij Phantasialand. Hij gaat de hele dag live uitzenden vanaf het park.  

 

Lars mag op deze dag backstage bij de theatershows, langs de wachtrijen bij attracties, onbeperkt slush puppies tappen, een achtbaan starten en zoveel churros bestellen als hij wil… Hij is tenslotte de baas! Lars geniet niet alleen van al deze voordelen, er gaan zes 100% NL luisteraars met Lars mee, die hij die dag in het zonnetje zet. Zij slapen in een themahotel in Phantasialand en hebben overal voorrang bij de attracties. Hij voorziet ze van eten en drinken en regelt de beste plekken bij de theatershows. Het belooft een onvergetelijke dag te worden voor Lars én zijn luisteraars.

 

 

Lars Boele is 100% NL DJ. Hij is 30 jaar, woont in Utrecht en presenteert sinds januari 2017 de ochtendshow bij 100% NL. Lars is gek op gadgets en snufjes, de radio, kamperen en pretparken! Al sinds Lars een kleine jongen is, droomt hij ervan om een keer directeur te zijn van een pretpark. En nu komt zijn droom uit in Phantasialand.