Indrukwekkende lijst voor de Oberhausen-Sterkrade kermis

De Fronleichnamskirmes van Oberhausen-Sterkrade, niet ver van Movie Park Germany, komt dit jaar met een indrukwekkende attractielijst en heel wat nieuwigheden naar buiten. Er zullen namelijk 6 attracties voor de eerste keer naar deze kermis komen. Tal van spectaculaire thrill rides zijn natuurlijk ook van de partij.

 

Dit jaar vindt de Fronleichnamskirmes van Oberhausen-Sterkrade plaats van 30 mei 2018 tot en met 4 juni 2018. Heel wat kraampjes komen naar de kermis, waaronder 23 attracties die als grootvermaak geklasseerd kunnen worden. Hiervan zijn er maar liefst 6 attracties die voor het eerst op de Fronleichnamskirmes aanwezig zullen zijn.

 

Bij de blikvangers van de kermis horen ongetwijfeld de goed gethematiseerde boomstammetjes Wildwasserbahn “Auf Manitus Spuren” van Heitmann-Schneider en de grote achtbaan met draaiende karretjes Spinning Racer van Bruch. Een andere achtbaan die zich meer richt op de families is Willy der Wurm van Bauermeister.

 

Wie niet bang is van hoogtes en snelheid kan terecht in de booster Freak van Zinnecker en de Inversion Infinity van Hoefnagels. Natuurlijk mogen we ook de XXL-Afterburner Konga van Küchenmeister niet vergeten. Wie liever rustiger van de hoogtes geniet kan terecht in het reuzenrad Bellevue van Bruch.

 

De eche thrill seekers kunnen plaats nemen in de spectaculaire Mr. Gravity van Oberschelp, een attractie die hier eveneens voor het eerst aanwezig is. Andere thrill rides zoals de Shake & Roll van Schäfer, de Magic Circus Circus van Gründler-Preuß, de Beach Jumper van Wegener, de Hexentanz van Markmann en de Predator van Kaiser zijn eveneens van de partij. Maar daar houdt het niet bij op want ook de Top Spin Night Style van Armbrecht en de Kamikaze Intoxx van Pandel zullen present zijn. Een indrukwekkende lijst aan thrill rides dus!

 

Een unieke attractie is ongetwijfeld de Raupenbahn van Buchholz-Steiger, een attractie waarin de bezoekers kunnen rechtstaan terwijl de attractie aan hoge snelheid ronddraait.

 

Voor de kinderen is er voor het eerst de zweefmolen Wellenflug van Hanstein, maar ook het unieke funhouse Viva Cuba van Hartmann is voor het eerst van de partij. Verder zijn er ook nog twee verschillende spookhuizen met Schloss Dracula van Schütze en Die Große Geisterbahn van Schütze. De botsauto’s kunnen uiteraard ook niet ontbreken en daar zijn er eveneens twee van terug te vinden op deze kermis.

Hieronder vindt je de attractielijst van het grootvermaak dat wordt aangevuld door heel wat kleine attracties, gokspelen, spellen, kleinvermaak, drank- en eetstanden. Onderaan de lijst zijn nog heel wat video’s terug te vinden van de attracties die aanwezig zullen zijn.

 

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Spinning Racer – Bruch

Willy der Wurm – Bauermeister

Wildwasserbahn “Auf Manitus Spuren” – Heitmann-Schneider

 

Break Dance – Bruch

Shake & Roll – Schäfer

Raupenbahn – Buchholz-Steiger

Circus Circus – Gründler-Preuß

Beach Jumper – Wegener

Hexentanz – Markmann

Wellenflug – Hanstein (NIEUW)

Freak – Zinnecker (NIEUW)

Predator – Kaiser

Mr. Gravity – Oberschelp (NIEUW)

Konga – Küchenmeister

Infinity – Hoefnagels (NIEUW)

Night Style – Armbrecht

Bellevue – Bruch

Intoxx – Pandel

 

Viva Cuba – Hartmann (NIEUW)

Schloss Dracula – Schütze

Die Große Geisterbahn – Schütze

Autoscooter Diamond – Hartkopf-Osselmann

Autoscooter Low Rider – Petter (NIEUW)

 

 

 

Video’s:

 

 

Bron: Kirmes Beschickungen