Holiday Park opent indoor park en maakt al verdere toekomstplannen

Bij Holiday Park lijkt men niet meer stil te zitten de komende jaren. Met de aankomende opening van Holiday Indoor wordt al een stapje gezet in de richting van een mogelijke winteropening, dit aanbod zal de komende jaren nog uitgebreid worden.

 

In Holiday Park wordt momenteel nog volop gewerkt aan het indoor park Holiday Indoor. Hier zullen zeven nieuw attracties komen te staan, waaronder een achtbaan. Deze nieuwe attracties staan in het teken van Heidi, Tabaluga en Mia & Me.
Tabaluga The Ride wordt een familiecoaster met een treintje in de vorm van een slee. De achtbaan zal dezelfde worden als de achtbaan van het Belgische Plopsa Indoor Hasselt en het Nederlandse Plopsa Indoor Coevorden. Ze wordt geleverd door de fabrikant Zierer.

Andere attracties worden een Heidi dierenmolen en een Windstar Z van Zamperla. Eerder communiceerde men juli als openingsdatum, maar ondertussen spreekt men reeds van augustus. We kijken even naar enkele bouwfoto’s die het park eerder deze maand deelde.

 

Verdere toekomstplannen

De Plopsa Group wil het park sterk doen groeien de komende jaren, afgelopen jaar passeerden 630.000 bezoekers de poorten van het park, maar men mikt op 1 miljoen bezoekers binnen de komende  vijf jaar. Deze bezoekers zullen over enkele jaren ook een duikje kunnen nemen in een waterpark. Dit stond al lang op de planning en zal weldegelijk gebouwd worden, ook al liep het park een deal met de gemeente over een zwembad mis. De oppervlakte zal waarschijnlijk net iets kleiner worden dan de eerste plannen.

Verder denkt de groep al aan overnachtingsmogelijkheden voor het park. Zo hoopt men in de komende jaren ook hier een hotel te gaan openen.

 

Bron: Rheinpalfz

Foto’s: Holiday Park