Gesloten Fins pretpark Funland heropent als Zones By Särkänniemi

Op 30 november 2017 sloot Funpark in Lempäälä te Finland de deuren. Er werd gedacht dat het parkje voorgoed zou verdwijnen uit het shoppingcenter waarin het gelegen is. Maar sinds februari heropende het park onder de vleugels van het Finse pretpark Särkänniemi.

 

Het indoorpark Funland kondigde in november vorig jaar aan te sluiten, ondertussen kwam er een nieuwe eigenaar die het park nu uitbaat als Zones By Särkänniemi. De nieuwe uitbater is het pretpark Särkänniemi, eveneens in Finland gelegen.

Zones By Särkänniemi werd onderverdeeld in meerdere zones, zo is er de Family Fun Zone met familievriendelijke attracties. Ook is er de Kids Zone, met kinderattracties, een Chill Zone waar ouders kunnen relaxen in zetels met een goed boek of zelfs op hun laptop kunnen werken. In de Game Zone vind je videospellen en andere spellen terug. Voor de hongerige gasten is er de Eat & Sweet Zone.

Nieuw voor dit jaar wordt de Action Zone, waar een nieuwigheid haar opwachting zal maken. Welke dit wordt is nog niet bekend, maar ze belooft indrukwekkend te worden.

 

Bron en foto’s: Zones By Särkänniemi