Fotoalbum: Zoo Osnabrück – maart 2018

Op 31 maart 2018 trokken de Themeparkfreaks naar Zoo Osnabrück. Dit dierenpark is gelegen in Nedersaksen, een Duitse deelstaat. Zoo Osnabrück herbergt enkele bijzondere verblijven, denk hierbij bijvoorbeeld aan de ‘Unterirdischer Zoo’, een donker gangenstelsel waar heel wat dieren te bezichtigen zijn die grotendeels heel leven ondergronds doorbrengen. Iets wat niet veel andere zoo’s in hun aanbod hebben. Verder is deze dierentuin onderverdeeld in verschillende themazone’s, telkens gebaseerd op een bepaald werelddeel. Zo staat de zone ‘Takamanda’ volledig in het teken van Afrika terwijl de zone ‘Angor Kwat’ verscheidene Aziatische diersoorten huisvest. Deze laatstvermelde zone is ongetwijfeld de meest indrukwekkende zone van Zoo Osnabrück. Alle verblijven zijn hier volledig gethematiseerd naar de gelijknamige tempels die te vinden zijn in Combodja, werkelijk prachtig gedaan. Geniet mee van de foto’s die themeparkfreak Timothy ter plaatse maakte.