Fotoalbum: Hellendoorn – april 2018

De Themeparkfreaks brachten op 1 april 2018 een bezoekje aan het Nederlandse pretpark Avonturenpark Hellendoorn. Dit park telt 3 achtbanen. De eerste (Vekoma achtbaan) kreeg de naam Tornado en neemt je mee doorheen enkele inversies tijdens een wilde rit. De tweede (indoor) achtbaan, genaamd Rioolrat, is een toppertje onder de junior coasters, gebouwd door Vekoma. Daal af in de donkere mistige riolen op zoek naar de achtbaantrein om vervolgens, gezeten in de trein, doorheen deze donkere wereld rond te razen. Avonturenpark Hellendoorn telt naast Rioolrat nog een tweede junior achtbaan die de naam ‘De Donderstenen’ meekreeg. Deze Zierer achtbaan laat de jongsten kennis maken met het begrip achtbaan. Kan je niet genoeg krijgen van al die thrill, breng dan zeker ook eens een bezoekje aan de onlangs geopende attractie ‘Drakennest’ (disko), ‘Montezuma’s Revenge’ (top spin), ‘Tarantula Magica’ (enterprise) of ‘Galjoen’ (swinging schip). Waterpret vind je dan weer in de log-flume ‘Wild Waterval’ of de Rapid River ‘Sungai Kalimantan’.

De kleinsten genieten ongetwijfeld van de monorail, het avonturenrad, de postkoets of één van de ontelbare andere attracties. Geniet samen met ons van de foto’s die Themeparkfreak Timothy in het park voor ons maakte.