Bezoek in de meivakantie Avonturenpark Hellendoorn en ontmoet je favoriete YouTuber

Avonturenpark Hellendoorn organiseert op zondag 6 en woensdag 9 mei YouTube Fandagen. Fans kunnen hun favoriete YouTubers ontmoeten en met hen een ritje maken in de spannende attracties van het park. Op zondag 6 mei zijn de families van Koetlife en BroerenZusTV aanwezig. Je kunt hen alles vragen tijdens de meet & greet en met hen in Piraat Enterhaak of de Tornado. Op woensdag 9 mei bezoeken de jongens van Smoare het park. Zij laten zich de hele dag ronddraaien en heen en weer schommelen in Het DrakenNest. Benieuwd hoe lang ze het volhouden?

 

Programma zondag 6 mei Koetlife en BroerenZusTV:

10.00 uur Park open

11.00 uur Meet & Greet en Q&A met de families

13.00 uur Families in attracties met bezoekers: Piraat Enterhaak

14.00 uur Families in attracties met bezoekers: Drakennest

15.00 uur Families in attracties met bezoekers: Tornado

16.00 uur Families in attracties met bezoekers: Sungai Kalimantan

 

Programma woensdag 9 mei Smoare:

10.00 uur Park open

11.00 uur Meet & Greet en Q&A met Smoare

13.30 uur Opnames zo lang mogelijk in het Drakennest

15.00 uur Met bezoekers in de attracties

 

Kijk voor meer informatie of het bestellen van tickets op: https://tickets.avonturenpark.nl/nl/fandagen.

 

Over Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! Avonturenpark Hellendoorn is met uitzondering van een aantal speciale rooklocaties, rookvrij. Het park is geopend van t/m 28 oktober 2018 en de entreeprijs bedraagt € 23,50. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Een Seizoen Pas 2018 is al verkrijgbaar vanaf € 57,50 per seizoen. In het seizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen, seizoenspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van 14 vrijetijdsparken, onder de naam Looping Holding. De parken binnen deze groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.