Testritten begonnen op Hyper Coaster Land Of Legends in Turkije

Bij het Turkse park Land Of Legends wordt momenteel gebouwd aan een attractiepark, dat een uitbreiding zal vormen voor dit resort. Het project omvat al een waterpark en een hotel. De grootste attractie wordt een achtbaan van Mack Rides.

 

De bouwwerken aan het Land Of Legends attractiepark in Turkije gaan hard in. Enkele weken geleden begon men met de bouw van de Hypercoaster. Ondertussen staat de baan volledig recht vonden de eerste testritten plaats.

 

 

 

De nieuwe achtbaan is een zogenaamde Hyper Coaster, die gebouwd werd door de Duitse achtbaanbouwer Mack Rides. Deze heeft een snelheid van 115 km/u k en een hoogte van 61 meter. Tijdens de rit, die een lengte heeft van 1273 meter, zullen de bezoekers tweemaal overkop gaan, eerst rijden ze door een looping en daarna door een Zero-G Roll. De achtbaan wordt een kopie van ‘Flash’ in het Chinese pretpark ‘Lewa Adventure’. Tijdens de rit zullen bezoekers tot 4.2G krachten te verduren krijgen.

 

 

Behalve deze Mack achtbaan, zal er ook een familiale achtbaan geopend worden, welke gebouwd wordt door Gerstlauer. Dit type achtbaan kan je vergelijken met Dragon Fly in Duinrell. Een derde achtbaan werd gebouwd door de Italiaanse SBF Visa Group. Deze wordt van het type Racing Coaster.

 

 

Bron: VHCoasters, Mack Rides