Six Flags New England transformeert achtbaan Mind Eraser in Riddler Revenge

Six Flags New England kondigde aan dat er een Gotham City geopend wordt in het park. Deze zone zal de thuishaven worden van de superhelden en slechteriken uit de DC Comics reeks. De oudere achtbaan Mind Eraser werd hiervoor omgedoopt tot The Riddler Revenge.

 

Bij Six Flags New England staan dit jaar de superhelden uit de DC Comics reeks centraal. Het park opent dit jaar namelijk een gloednieuwe thrillride, waarrond een Gotham City zone gecreëerd wordt.  Harley Quin zoals deze noemt, is een frisbee-attractie, gebouwd door Zamperla, die de inzittende heen en weer zwiert, hoger en hoger. Er wordt een snelheid behaalt van 120 km/u. Het hoogste punt wordt bereikt op 44 meter.

 

 

De achtbaan Eraser, die eveneens in deze zone terug te vinden is zal van naam en thema veranderen. De rollercoaster zal voortaan door het leven gaan als The Riddle Revenge. Hiervoor kreeg de achtbaan een nieuw kleurtje en nieuwe treintjes. De nieuwe treintjes werden geleverd door Vekoma, die ook de achtbaan zelf bouwde.

 

Mind Eraser is een SLC (Suspended Looping Coaster) achtbaan die opende in 1997. In deze achtbaan hangen de treinen onderaan de track en bezoekers kunnen met hun benen vrij bewegen. Behalve de nieuwe versie Riddler Revenge staan er in deze zone nog twee andere achtbanen in deze zone, The Joker 4D Free Fly Coaster en Batman The Dark Knight.

 

 

Bron en foto’s: Six Flags