Potts Park opent nieuwe familieattractie met stenen tijdperk-thema

Het Duitse Potts Park, gelegen in Minden, opent ook dit jaar een gloednieuwe attractie. Het gaat om een interactieve rondrit in wagentjes, die de naam Crazy Cras krijgt. Rond de attractie zal een volledig nieuw themagebied ontstaan.

 

Vorig jaar opende Potts Park de interactieve attractie Hobelflug, een Mini Apollo van Technical Park. Dit werd de eerste attractie die de themazone zal vormen waar ook dit jaar een nieuwe attractie geopend wordt. Deze zal de naam Crazy Cars krijgen en wordt gebouwd door Metall-Technik-Kirschner. Beide attracties zullen in een gebied komen waar het stenen tijdperk centraal staat. Het is de bedoeling dit gebied de komende jaren uit te breiden met nog meer nieuwigheden.

De nieuwe attractie Crazy Cars wordt een interactieve family ride. De bezoekers nemen plaats in een gondel die op een platform rondjes draait. Met een druk op de knop kunnen de gondels onderling van platform wisselen. Om de ervaring echter te maken, zal de nieuwe carrousel worden gebouwd in een stenen grot van ongeveer 200 vierkante meter groot en 5,5 meter hoog. De investering voor deze attractie bedraagt ongeveer 800.000 euro. Verwacht wordt dat kinderen vanaf drie jaar een ritje kunnen maken. De opening is gepland voor de zomer.

 

Verder wordt de lasershow van het park in een nieuw jasje gestopt. De nieuwe naam zal Unikum worden, hiervoor komt er een volledig nieuw verhaal in de show.

 

Een overzicht van wat het park zoal te bieden heeft.

 

 

Bron: Parkerlebnis, Potts Park

Foto’s: Potts Park