Opbouw nieuwe attractie van start bij Dennlys Parc

In het Franse pretpark Dennlys Parc ging onlangs de bouw van de nieuwe attractie Squadron 33 van start. Deze nieuwe thrillride werd geleverd door Technical Parc en opent iets later dan verwacht.

 

De nieuwe attractie Squadron 33 opent door een verlate levering door de fabrikant niet bij het begin van het seizoen, zoals het park gepland heeft. De opbouw kon afgelopen week van start gaan en men hoopt de attractie spoedig te openen.

 

Squadron 33 werd geleverd worden door de Italiaanse firma Technical Park. Bij deze attractie kunnen de bezoekers zelf koprollen maken, door te werken met de hendels. Het type is een zogenaamde Aerobat.

 

 

Ook vernieuwde het park de waterspeelplaats. La Place des Geysers kreeg een volledig nieuwe uitstraling, om zo beter aan te sluiten bij de nabijgelegen zone, die eerder al onder handen genomen werd. Bij het nieuwe thema hoort de nieuwe naam La Ferme du Moulin.

 

 

Bron en foto’s: Dennlys Parc