Nieuwe achtbaan in opbouw bij OK Corral

Ook al wil het park nog niets prijsgeven, toch kon een aandachtige bezoeker van OK Corral foto’s maken van een gloednieuwe achtbaan die in opbouw is. Het enige dat het park aan haar fans liet weten was dat er een nieuwe attractie in opbouw is, waarbij ze een filmpje toonden van de werken in december 2017.

 

OK Corral doet behoorlijk geheimzinnig over een nieuwe achtbaan die momenteel in opbouw is in het park. In december 2017 mochten we even genieten van een filmpje waarin de bouw te zien is van een nieuwe attractie, maar welke dat wordt bleef een groot geheim.

 

 

Onlangs kon een aandachtige fan enkele foto’s maken van achtbaan supports op deze locatie, waardoor het duidelijk wordt wat de attractie uiteindelijk gaat worden. Volgens de rollercoasterdatabase, kortweg rcdb, wordt het een achtbaan van de Duitse bouwer Zierer, meer bepaald van het type ESC.

 

 

De ESC is één van de grotere types familie achtbanen van deze fabrikant. Een voorbeeld van dit type vinden we in het Duitse Schwaben Park met Force One.

 

 

Wanneer de nieuwe achtbaan van OK Corral geopend wordt blijft nog even gissen.

 

Bron en foto’s:AlexHl, paplax83 via Coasters World, rcdb