Fotoalbum: Holiday Park – maart 2018

Themeparkfreaks Dwainie en Hendrik trokken op de eerste dag van het nieuwe seizoen naar Holiday Park in Duitsland, het park dat menig pretparkfan bekend in de oren klinkt omwille van de impossante achtbaan Expedition Geforce. Deze kanjer werd gebouwd door Intamin en is nog steeds voor heel wat achtbaangekken een nummer één. Het park biedt ook een tweede achtbaan aan met Sky Scream, een triple launch coaster van Premier Rides. Jammer genoeg was deze nog in onderhoud tijden het bezoek.

De gesloten achtbaan kon de pret niet bederven, want het park biedt met de Rapid River Donnerfluss en de boomstamattractie Wickie Splash twee spetterende attracties aan. Ook de nieuwe Airshow zone kon hen goed bekoren, want de de Sky Fly-attractie zorgt ervoor dat je hele wereld op zijn kop staat.