Fotoalbum: Bobbejaanland – april 2018

De Themeparkfreaks trokken op paasmaandag naar het zelfverklaarde plezantste land in Lichtaart. Bobbejaanland zette dit jaar enorm in op vernieuwen van oudere gedeeltes in het park. Zo werd Cowboy Town onder handen genomen, gebouwen werden opnieuw geschilderd, er kwamen extra thema-objecten, het rad van El Rio verdween en er opende een nieuwe speeltuin. De grootste veranderingen waren zichtbaar bij de achtbaan Dreamcatcher, deze zal vanaf dit jaar een virtual reality toevoeging krijgen, maar kreeg ook een totaal andere look. Ook op technische gebied veranderde er heel wat aan deze achtbaan, zo kwamen er voorsorteerpoortjes in het station en werd het besturingssysteem vervangen. Nog een attractie die in een nieuw kleedje gestopt werd is de waterglijbaan Big Bang.