Eerste supports van nieuwe Harry Potter coaster geplaatst

Het themagebied The Wizarding World of Harry Potter – Hogsmeade in Universal Studios Islands of Adventure in Orlando opent in 2019 een nieuwe achtbaan die een mix zal zijn van een familieattractie en een thrillride. De eerste supports werden geplaatst.

 

Na het sluiten van de iconische ‘Dragon Challenge’ die in het gebied stond, wordt er momenteel gebouwd aan een nieuwe thrillride voor families. Volgens Universal Studios Islands of Adventure zal je tijdens de rit personages van Harry Potter tegenkomen. Zopas werden de eerste supports geplaatst van de nieuwe achtbaan. De attractie opent in 2019.

© Midway Mayhem
© Midway Mayhem

 

Voor de fans van de oude B&M achtbaan zal het een kleine troost zijn, maar fans van Harry Potter krijgen hierdoor weer een nieuwe achtbaan in het thema van hun favoriete filmpersonage.