De Disney schurken vallen binnen tijdens het Disneyland® Paris Magic Run Weekend!

De grootste schurken uit wereld van Disney®, Star Wars en Marvel bestormen de 3e editie van het Disneyland® Paris Magic Run Weekend, een van de meest magische races ter wereld! Kinderen van één jaar en ouder, families, vrienden, gelegenheidssporters en ervaren lopers zullen allemaal aanwezig zijn tijdens deze vier dagen vol sport en festiviteiten. Om te ontsnappen aan de Schurken hebben de 24.000 deelnemers maar één optie: lopen!

 

RACES VOOR IEDEREEN
Ongekende ambiance, ongelofelijke kostuums, ontmoetingen met de bekende Disney Figuren, races doorheen de twee Disney® Parken voor alle leeftijden en alle niveaus, races van 100 meter tot de halve marathon… dit zijn de ingrediënten van het Disneyland® Paris Magic Run Weekend, het Europese evenement uit het runDisney-programma.

Op vrijdag 21 september wordt het feest geopend met de Disneyland® Paris 5Krace. Dit vormt ook het strijdtoneel van de ultieme vijand van de Avengers: Thanos. De volgende dag maken de grootste schurken van de Disney-wereld de Disneyland® Paris 10K race onveilig. Later op de ochtend zorgen Stitch en zijn bevriende aliens vrienden, in hun piekfijne Hawaïaanse kostuums, voor entertainment bij de allerkleinsten tijdens de runDisney Kids Races, bestaande uit afstanden van 100m, 200m of 1K. Op zondag 23 september lopen de grootste Disney Schurken zelf mee met de deelnemers van de Disneyland® Paris – Val d’Europe Half Marathon! Om aan hen te ontsnappen, is er maar één oplossing: ren voor je leven!

Deelnemers kunnen hun individuele rugnummers kopen van 17 april t/m 31 augustus. Race bibs aangeboden als optie bij kamerboekingen zijn nog steeds beschikbaar.

 

 

DE 36K CHALLENGE
Nieuw in deze editie: voor de echte sportfans en iedereen die op zoek is naar een uitdaging, is het dit jaar ook mogelijk om mee te lopen in drie races voor volwassenen en bijgevolg deel te nemen aan de 36K Challenge. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een 31K Challenge (10K + 21K = 31K). Speciale medailles zijn voorbehouden voor de finishers, naast de medailles in elk van de races.

 

HET PROGRAMMA*

 

*Deze tijdstippen kunnen nog veranderd worden. Onderdelen van de race of de hele race kunnen gewijzigd, uitgesteld of afgelast worden zonder voorafgaande kennisgeving, omwille van slechte weersomstandigheden.

 

DISNEYLAND® PARIS MAGIC RUN WEEKEND IN CIJFERS

2 Disney® Parken om te bezoeken
ambassadeurs : Paula Radcliffe en Michaël Jérémiasz
3e editie
4 dagen sport en feest
6 races op het programma
3 mogelijke challenges (Castle to Château, 31K en 36K)
36 kilometer rennen voor de deelnemers aan de 36K Challenge
24.000 verwachte deelnemers

Voor meer informatie: http://run.disneylandparis.com/bookings