Churpfalzpark opent dit jaar een nieuwe achtbaan

Het Duitse park Churpfalzpark zal ook dit jaar haar aanbod verder uitbreiden. Vorig jaar nog opende het park vier nieuwe kinderattracties. Dit jaar zal er een nieuwe achtbaan openen. Deze achtbaan zal eveneens gericht zijn op de jongste bezoekers.

 

Churpfalzpark blijft investeren in nieuwe attracties. Na de vier kinderattracties van vorig jaar, zal dit jaar een nieuwe achtbaan geplaatst worden in het park. De nieuwe achtbaan zal gebouwd worden door de Italiaanse fabrikant SBF-Visa Group.

De nieuwe achtbaan zal de naam Egypt Coaster dragen. Op de baan zal een treintje rijden dat plaats biedt aan zestien personen. De karretjes van de achtbaan zullen tevens rond hun as kunnen draaien. SBF-Visa noemt dit type de Compact Spinning Coaster, Twin Loop.

 

 

Hiermee krijgt het park een tweede achtbaan naast de Zierer Tivoli Small baan Marienkäfer Hochbahn, welke sinds 1983 in het park staat.

 

 

Zo wordt het aanbod voor kinderen meteen weer een stuk interessanter, want vorig jaar opende het park vier attracties van dezelfde Italiaanse bouwer. Deze attracties waren een mini-topspin, een schommelboot, een vrijevaltoren van tien meter hoog en een treintje.

 

Bron en foto’s: Churpfalzpark