Bouw Guardians of the Galaxy Coaster begonnen

Het Amerikaanse pretpark Epcot in Walt Disney World opent in 2021 een spectaculaire achtbaan in het thema van Marvel’s Guardians of the Galaxy. Volgens Disney zou het gaan om de langste indoor rollercoaster ter wereld.  De bouw van de achtbaan is gestart.

 

2021 wordt een belangrijk jaar. Walt Disney World wil in dat jaar de langste indoor rollercoaster ter wereld openen in Epcot, één van de parken van Walt Disney World. De blog Ziggy Knows Disney postte onlangs foto’s van de constructie van de toekomstige attractie.

Op de foto is duidelijk te zien dat er veel ruimte werd gemaakt voor de attractie die meerdere voorshows zal hebben. De gele pijl wijst het gebouw aan waar de voorshows zullen plaatsvinden. In hetzelfde gebouw komt ook het station.

© Ziggy Knows Disney
© Ziggy Knows Disney

 

Op onderstaande foto vind je het plan van de attractie. Er werd niet bevestigd dat de achtbaan gelanceerd zal worden. Echter zien we toch op het plan dat er een tunnel zou zijn waarin de achtbaantrein mogelijks gelanceerd kan worden.

De achtbaan, die zal openen in 2021, wordt vermoedelijk gebouwd door achtbaanfabrikant Vekoma.

 

Concepttekeningen van de achtbaan: