Boudewijn Seapark opent openluchtwaterpark vroeger dan gewoonlijk

Vanaf nu zaterdag 21 april 2018 kan iedereen van de eerste waterpret genieten in Bobo’s AquaSplash. Normaal opent deze attractie pas in mei wanneer het buiten wat warmer wordt. Maar dankzij de zomerse temperaturen vervroegt het park de opening naar dit weekend! Boudewijn Seapark Brugge vult momenteel het bad van 1.100 m2 groot met maar liefst 300.000 liter water. Zaterdag kunnen de eerste bezoekers er al in.

 

Kom genieten van ons openlucht waterpark met 8 glijbanen en de grote Splash emmer. Het bad is slechts 30 cm diep, dus ideaal om ook met kleine kinderen van de eerste waterpret te genieten. Rondom de AquaSplash is een grote ligweide met ligstoelen en gratis WiFi.

 

 

Bobo’s AquaSplash opende in 2014 en kostte 1 miljoen euro. Boudewijn Seapark investeerde hiermee verder in zijn maritieme thema en groeide door naar een all-weather park. Bij warm weer kunnen bezoekers o.a. genieten van Bobo’s Aquasplash. Bij regenweer zitten bezoekers droog in het dolfinarium en kunnen ze genieten van de nieuwe dolfijnenshow ‘Moana’s Blue World’.