Amusementspark Tivoli is vanaf 27 april dagelijks geopend

Vanaf vrijdag 27 april 2018 is Amusementspark Tivoli weer dagelijks geopend. Het leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en viert feest met jong en oud. Kom ook naar het feestelijke jubileumjaar en geniet van de meer dan 30 attracties én speeltoestellen, een nieuwe attractie, parkshow en diverse leuke evenementen.

 

 

Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem. Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Het park is rookvrij met uitzondering van diverse rookzones.

 

Naast de dagelijkse parkshow en diverse evenementen, zijn er regelmatig leuke activiteiten als extra verrassing in het park te vinden zoals schminken, disco en bingo. Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi ook dagelijks in het park te vinden.

 

‘Regenboog ballonnenshow’ met Hemelvaart

Op Hemelvaart (10 mei) komt als extra verrassing de beroemde goochelaar Hokus Pokus met de feestelijke ‘Regenboog ballonnenshow’ naar ons park. Tijdens deze wervelende show kun jij één van de kleurrijke ballonfiguren winnen!

 

Nieuw in 2018 is Tiffi & Toffi’s Rijschool. Weet jij alles van het verkeer? Trap het gaspedaal in en laat zien hoe goed jij kunt rijden. Wie weet haal jij je rijbewijs wel.

 

De entreeprijs voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen is € 13,75 p.p. Bezoekers van 60 jaar en ouder betalen dit seizoen het jubileumtarief van slechts € 6,00 p.p. Het park is geopend van 31 maart t/m 28 oktober 2018 (kijk voor actuele openingstijden en –dagen op www.parktivoli.nl).

 

Online tickets met korting

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!

 

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl