Warner Bros. World Abu Dhabi stelt Gotham City gebied voor

Het nog in opbouw zijnde indoor park Warner Bros. World Abu Dhabi stelde onlangs haar Gotham City themagebed voor. Dit gebied komt in het teken te staan van de superheld Batman. Het park zal geopend worden op Yas Island.

 

Het park, dat geopend zal worden in de zomer van 2018 op Yas Island, zal in totaal 29 attracties en live shows krijgen, verdeeld over zes gebieden. Deze themazones zullen volgende namen krijgen: Metropolis, Cartoon Junction, Gotham City, Bedrock, Dynamite Gulch en Warner Bros. Plaza. Onlangs werden de themagebieden Metropolis en Cartoon Junction onthuld, nu is het de beurt aan Gotham City. Hier zal hoofdpersonage en superheld Batman zijn intrek nemen, samen met The Joker en The Ridler.

Attracties

De hoofdattractie in Gotham City wordt de immersive simulator Batman: Knight Flight. Hier neemt men plaats in een voertuig aangestuurd door robots en gaat men de strijd aan met Batman tegen het kwade.  De rit begint in Wayne Tech headquarters, waar de bezoekers ontdekken dat ze rekruten zijn en gebruikt worden als testpiloten voor een vliegend voertuig.

Verder zal men hier de vliegende attractie Scarecrow Scare Raid kunnen ontdekken. Het wordt een interactieve attractie die je doet tollen. Riddler Revolution wordt dan weer een Spinning Coaster. Het is nog onbekend wie de fabrikant wordt, maar het is de tweede Spinning Coaster, na Tom and Jerry Swiss Cheese Spin.

Joker’s Funhouse wordt dan weer een labyrint, waar de bezoekers hun weg moeten zoeken in een spiegelpaleis. Ook kunnen ze games spelen bij Rogues Gallery.

 

Horeca

Wie lekker wil smullen van een ijsje of andere koude versnaperingen kan terecht bij Mr. Freeze Ice Scream Truck. Bij Hall Of Doom vindt men dan weer een horecapunt dat verstopt lijkt te zitten in een verlaten metrostation.

 

Shopping

Winkelen kan men bij winkels als Park Row Pawn Shop, Monarch Theatre Gifts, Harlequin Confections, Cat’s Eye Jewelry, en Cobblepot Formal Wear.

 

Bron en foto’s: Warner Bros. Abu Dhabi