Testritten begonnen op Wonder Woman Coaster in Six Flags Fiesta Texas

De opening van Wonder Woman Coaster in Six Flags Fiesta Texas komt dichterbij. De werken zijn ondertussen afgerond en de testritten zijn begonnen. Het is een van de twee eerste Single Rail Coasters die Rocky Mountain Construction bouwt. De opening zal dit voorjaar plaatsvinden.

 

Bij de bouw van de nieuwe achtbaan Wonder Woman Coaster in Six Flags Fiesta Texas bereikte men een nieuwe mijlpaal. De eerste testritten zijn aangevat. Het valt meteen op hoeveel snelheid het treintje lijkt te halen over de single rail. Het is voor het eerst dat de bouwer, Rocky Mountain Construction, dit type achtbaan bouwt en het lijkt erop dat deze achtbaan wilder wordt dan we op het eerste zicht zouden verwachten.

 

 

Wonder Woman Golden Lasso Coaster

Wonder Woman Golden Lasso Coaster zal een 34,4 meter hoge lifthill krijgen met een drop van 30,5 meter. Deze drop wordt er eentje met een hoek van 90 graden, zodat de inzittenden loodrecht naar beneden vallen. Tijdens de rit zal er een maximale snelheid van 83,7 km/h behaald worden, terwijl de trein door verschillende overbanked turns zal gaan. De achtbaan zal drie inversies bevatten, waaronder een 180 graden stall, wat wil zeggen dat de bezoekers even ondersteboven zullen blijven rijden. Tijdens het achtbaanritje zullen de bezoekers verschillende keren een free floating airtime-effect voelen, waarbij de bezoekers het gevoel krijgen dat ze zweven.