Serengeti Park introduceert dinosaurussen in het park

Wie Serengeti Park dit jaar bezoekt zal enkele nieuwigheden ontdekken. Zo opent Jurassic Safari, een wandeltocht langsheen dinosaurussen en Splash Safari, een razendsnelle boottocht over het water.

 

In Serengeti Park wonen heel wat exotische en bedreigde diersoorten die je kan ontdekken tijdens een safaritocht, maar de dieren die dit jaar hun intrek nemen in het park zijn al miljoenen jaren uitgestorven. Het park gaat namelijk een gebied openen met dinosaurussen. Verder komt er een nieuwe safaritocht bij op het water en stelt men nog enkele nieuwigheden voor.

 

Jurassic-Safari

Van Triceratops, Stegosaurus en nog veel meer tot de koning van de dinosaurussen, de T-Rex! In de nieuwe Jurassic Safari beleef je indrukwekkende ontmoetingen met soms levensgrote oergiganten! Ga op safari in onontgonnen gebieden en voorbije tijden.

 

Splash Safari

De snelle Splash Safari is het absolute actie-hoogtepunt van 2018. Met 300 pk aan de achtersteven varen de RIB-speedboten over het meer van Tanzania in het hart van de avonturensafari! Tijdens deze rit aan hoge snelheid is de adrenaline-kick gegarandeerd, zelfs voor de dapperste avonturiers!

 

Streichel-Safari

Ontdek enkele dieren van heel dichtbij in de kindersafari! Alpaca’s, geiten, ezels en anderen verhuizen van het ruige gebied van Europa naar de nieuwe 1,2 hectare grote kinderboerderij in de avonturensafari. Je kunt de nieuwe kindersafari in het pretpark te voet bereiken en haar inwoners in alle rust verwennen! (Geplande voltooiing: mei 2018)

 

Kumeka –Das Erwa­chen des Dschungels

Kumeka –Das Erwa-chen des Dschungels is de nieuwe show voor het hele gezin. Volg de dappere avonturier Jeff McGillis bij zijn verkenning door de Afrikaanse jungle. Terwijl hij door de donkere jungle loopt, ontmoet hij Green Leaf, de bewaker van de jungle. Samen met haar bevrijdt hij wilde dieren die het licht en leven terug in de jungle brengen. De boeiende show wordt elke dag opgevoerd in de theatertent.

 

Dschungel-Lodges

Na de actievolle expeditietocht met de open jeep door de jungle breng je de nacht door in het regenwoud, omringd door haar wilde bewoners. Katta, Vari en Co zijn jouw buren in de nieuwe jungle lodges!

De huisjes zijn aan de rand van de Jungle Safari gelegen, waar meer dan tweehonderd apen wonen. Nadat bezoekers ‘s ochtends gewekt worden door de roep van de apen, kunnen ze genieten van een ontbijtbuffet op een steenworp afstand van het huisje. Overnachten kan vanaf mei 2018.

 

Bron en foto’s: Serengeti Park