Schloss Beck vernieuwt Nautic Jet attractie

Bij het Duitse parkje Schloss Beck werd een nieuwe Nautic Jet gebouwd. Deze vervangt het oude exemplaar en zal openen bij de start van het nieuwe seizoen. Bij dit soort attractie maak je een grote splash in het water.

 

Het Duitse park Schloss Beck, gelegen vlak naast Movie Park Germany, is een park dat zich richt op families. Dit jaar mag dit park al vijftig kaarsjes uitblazen en om dit te vieren werd de oude Nautic Jet vervangen door een gloednieuw exemplaar.

 

 

WasserBob werd geleverd door het Duitse bedrijf Sunkid Heege, dat vooral bekend is voor het bouwen van attracties die de bezoeker zelf kan bedienen. Behalve de Nautic Jets ken je dit bedrijf waarschijnlijk het best voor de vele Butterfly’s die het bouwde.

Bij de Nautic Jet neem je plaats in een bootje, dat omhoog getrokken wordt door een kabel. Eens bovenaan de helling wordt het bootje gelost en via een airtime-heuveltje kom je met een grot plons in het water terecht.

 

 

 

 

 

Bron en foto’s: Schloss Beck