Paultons Park opent nieuwe themagebied met Little Africa

Het Engelse pretpark Paultons Park opende een gloednieuw gebied met Little Africa. Bezoekers kunnen hier heel wat diertjes ontdekken in een leuk aangekleed gebied. Zo vind men hier stekelvarkens, stokstaartjes en heel wat andere soorten.

 

Bezoekers van Paultons Park kunnen een compleet nieuw gebied ontdekken in het park met Little Africa. In dit gebied kan men een grote volière betreden waar de vogels vrij rondvliegen. Hier zitten onder andere hoorndragers, madagaskartaling, Kwakken en vele andere.

 

Ook is er een gebouw met nachtdieren als de woestijnvos en de gambiahamsterrat. Verder leven er in het gebied stekelvarkens, stokstaartjes enzoverder.

 

 

 

 

Behalve het nieuwe themagebied, opent het park ook twee nieuwe attracties in de Peppa Pig zone. De eerst wordt Queen’s Flying Coach Ride. Dit wordt een monorail waarbij je in een karretje over het nieuwe deel van de zone rijdt en een mooi overzicht krijgt.

De tweede attractie wordt het boottochtje Grampy Rabbit’s Sailing Club. Hierbij neem je plaats in een zeilbootje en vaar je rond in een riviertje, dat doorheen het nieuwe deel stroomt. Tijdens het tochtje kan je Pirate Island ontdekken.

Verder komt in het gebied een nieuw horecapunt genaamd Queen’s Kitchen en een verzorgruimte voor baby’s.