Nieuw seizoen Kinderpretpark Julianatoren start Goede Vrijdag

Vrijdag 30 maart, op Goede Vrijdag, opent Kinderpretpark Julianatoren haar poorten. Bezoekers kunnen een seizoen lang weer genieten van alle attracties, nieuwe shows en grote evenementen. En voor de vele fans het allerbelangrijkste; meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn weer in levende lijven te ontmoeten.

 

Nieuwe parkshow

Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn te zien in de nieuwe parkshow “De Kroon van de Baron”. In deze spannende, interactieve show blijkt dat de kroon is verdwenen. De vraag is of de boeven hierachter zitten? Samen met het publiek gaat het viertal op zoek naar het antwoord. Hiervoor zal gedanst, gesprongen en gezongen moeten worden.

 

Nieuw: Op Avontuur met de Kaasschuit

’s Ochtends rond 10:00 uur –voordat de attracties worden geopend- vertellen meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin spannende verhalen over het pretpark. De verhalen gaan over de opa en oma van Jul die vroeger alle attracties hebben verzameld. Deze show is binnenkort ook te zien is bij RTL Telekids. De shows “De Kroon van de Baron” en “Op Avontuur met de Kaasschuit” zijn geschreven en worden uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment.

 

Nieuwe evenementen

Het seizoen van de Julianatoren staat ook weer boordevol evenementen. Zo viert de Julianatoren de Superleuke Lenteweken, de Jul & Julia Zomerweken met Zomeravonden, worden de verjaardagen gevierd van alle vier de karakters, komen Woezel & Pip, Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief langs, wordt het weer griezelen tijdens Halloween en vind het Mega Sint Spektakel weer plaats in de Julianatoren. Al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

 

Nieuwe TV-serie

Behalve het pretparkseizoen start ook de TV-serie Jul & Julia. De nieuwe serie en herhalingen zijn dagelijks te zien op RTL Telekids.