Legoland Windsor wil spookhuis met draaiende kamer openen

Het Engelse pretpark Legoland Windsor diende een bouwaanvraag in voor een nieuwe attractie. De nieuwe attractie wordt een zogenaamde Mad House, waar men plaatsneemt in een draaiende kamer. De aankleding zal die van een spookhuis worden.

 

Legoland Windsor heeft heel wat plannen voor de komende jaren. Dat bleek uit aanvragen die vorig jaar uitlekten. Een van die plannen was een nieuw spookhuis met vrijevaltorens. Deze attractie lijkt er nu ook aan te komen, maar in een andere vorm. In plaats van vrijevaltorens koos het park nu voor een draaiende kamer in een spookhuis. Een zogenaamde Mad House dus. Dergelijke attractie vinden we ook in de Efteling met Villa Volta of Bellewaerde met Het Huis Van Houdini.

De naam van de attractie wordt The Haunted House Monster Party.  De bezoekers worden uitgenodigd op het feest van de angstaanjagende maar vriendelijke Vampire, die een monsterfeest geeft ter ere van zijn aankomst in de Legoland buurt. Jonge feestgangers worden begroet door LEGO waterspuwers en sprekende standbeelden, spandoeken en ballonnen.

In het spookhuis van Vampire nemen bezoekers plaats aan een feesttafel in een prachtig versierde kamer, boordevol afschuwelijke monsterachtige dingen als feestmaaltijden, ketels, drankflesjes en bekers die elk bestaan ​​uit honderden LEGO- stenen. Wanneer men comfortabel zit, zal Vampire zijn magische partytruc onthullen, die de feestzaal tot leven zal wekken, de kamer op zijn kop zet en transformeert voor de ogen van de feestgangers.

De bouwwerken gingen van start en men hoopt de attractie te openen in 2019.

 

Bron: Legoland, Parkerlebnis

Foto: Legoland