Hoogste Starflyer ter wereld bijna klaar voor opening in Orlando

In Orlando werd de hoogste Starflyer attractie ter wereld gebouwd. Deze uit de kluiten gewassen zweefmolen neemt je mee naar een hoogte van 137 meter. De openingsdatum is ondertussen ook bekendgemaakt.

 

Na heel wat uitstel en lang wachten ging de bouw van de hoogste Starflyer attractie ter wereld enkele weken geleden van start. De bouw ging enorm snel, wat we kunnen zien aan de bouwfoto’s.

 

Orlando Starflyer, zoals het gevaarte heet, heeft een hoogte van maar liefst 137 meter. Dit is hoger dan het reuzenrad Orlando Eye. Rond de Starflyer komt nog een gebouw te staan waarin meerdere zaken gevestigd zullen zijn. Uiteraard komt er de ticketverkoop, maar ook een Häagen-Dazs ice cream en Wetzel’s Pretzels shop. Verder neemt Westgate Resorts timeshare sales office er haar intrek en komt er een grote bar met zicht op de attractie.

De Orlando Star Flyer heeft twaalf zitjes waarin telkens twee personen kunnen plaatsnemen. De rittijd zal een 3 à 4-tal minuten bedragen. De verwachte openingsdatum is 11 mei 2018.

Een Starflyer kan je ook bij ons terugvinden, in beide outdoor Plopsa-parken kan je een exemplaar vinden.

 

 

Bron en foto’s: Orlando Eye