Hong Kong Disneyland toont nieuwe concepten voor Ant-Man attractie

Het Hong Kong Disneyland resort heeft nieuwe concepttekeningen gedeeld van de Ant-Man en Wasp attractie die geopend zal worden in het park. Deze attractie vult het nieuwe Marvel gebied aan.

 

Hong Kong Disneyland Resort ondergaat een grote gedaanteverandering. Het park krijgt enkele grote nieuwe gebieden, waaronder een Marvel gebied. Deze zone zal het Tomorrowland gebied volledig veranderen met heel wat nieuwigheden en attracties die een update krijgen. Een attractie werd ondertussen al geopend, de Iron Man Experience.

 

 

Maar dat is niet alles, op 31 augustus sloot Buzz Lightyear’s Astro Blasters om plaats te maken voor een nieuwe Ant Man attractie. In de nieuwe attractie zal eveneens gebruik worden gemaakt van hetzelfde concept, waarbij je op doelen moet schieten. De technologie achter het systeem zal echter volledig gemoderniseerd worden met een technologie die volgens het park hypermodern is.

Op de ED23 Expo in Japan werden enkele nieuwe concepttekeningen onthuld van het futuristische interieur. De berijders sluiten zich aan bij het team van Ant-Man en Wasp om ten strijde te trekken tegen Armin Zola en de Hydra Swarm Bots.

Voorlopig is er nog geen naam bekendgemaakt, noch een openingsdatum.

Ook andere gebieden zullen getransformeerd worden.

 

Frozen

Een volledig nieuwe Frozen zone zal ontstaan. In deze zone zullen twee nieuwe attracties gebouwd worden. Om de bezoekers helemaal in de Frozen-sfeer te brengen, zullen ook nieuw shops, restaurants en entertainment worden toegevoegd.

 

Kasteelzone

Deze zone zal een drastische transformatie ondergaan, waaronder een compleet nieuw kasteel. Er komen heel wat nieuwe shows in deze zone, waaronder een show die zich afspeelt op het kasteel.

 

Moana

Verder zal Moana een eigen show krijgen. Deze zal in mei 2018 in première gaan en de naam Moana: A Homecoming Celebration krijgen.

 

Bron: Blooloop

Foto’: Disney