Holiday Park vernieuwt haar waterski-stuntshow

De waterski-stuntshow in Holiday Park krijgt dit seizoen een gloednieuw verhaal. Het zal gaan over een familie die een vakantie wint en terechtkomt in het midden van het meer. De waterski-stuntshow wordt al meer dan 35 jaar opgevoerd. De nieuwe naam wordt Crazy Holiday.

 

De waterski-stuntshow van Holiday Park zal dit jaar vernieuwd worden. De nieuwe show zal de naam Crazy Holiday dragen. Voor de realisatie van de show werkte het park samen met de Amerikaanse regisseur en producent Greg Dolph.

Het verhaal van de show draait om een gezin dat via een radioprogramma een reis wint, maar er is een probleem: het strandhuis staat aan het meer van Holiday Park, midden in de waterski-show. Gastheer Murelli vindt het niet leuk, maar de familie wil best wel meedoen aan de show.

 

Nog meer nieuwigheden

De grootste nieuwigheid voor dit jaar wordt uiteraard het volledig nieuwe indoorpark. Holiday Indoor zal openen in juli 2018. Eén van de attracties die in het indoor park gebouwd zal worden is een Windstar Z van Zamperla, een unieke attractie voor de Plopsa groep. Verder zal er een grote glijbaan komen, een achtbaan van Zierer en een Heidi Dierenmolen van de Nederlandse bouwer Wooddesign.

 

Bron en foto: Holiday Park, Holidaypark up To Date, Parkerlebnis