Fort Fun maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen

Geen al te grote nieuwigheden dit jaar in het Duitse park Fort Fun. Vooral veel opknapwerk en verbeteringen werden deze winter in het park uitgevoerd. Gedurende het seizoen zullen er ook verschillende evenementen plaatsvinden.

 

De grootste aanpassingen zullen gebeuren aan de Trapper Slider. Daar gebeurde eind vorig jaar een dramatisch ongeval mee, waarbij iemand zijn been verloor. De oorzaak ervan is nog niet duidelijk. Alle karretjes van de attractie werden aangepast met een nieuw gordelsysteem dat niet kan losgemaakt worden tijdens de rit. Ook het remsysteem wordt aangepast, zodat kleinere personen beter de remmen kunnen bedienen. Daarnaast komt er ook een Fast Pass systeem aan de attractie.

 

De oude kinderattractie Highway Cars keert terug. De attractie zal opgebouwd worden vlak voor Fort Fun LABS en zal, samen met de andere attracties daar, deel uitmaken van Kids Place. Ook de keverbaan krijgt een verfbeurt.

 

 

 

De horecazaak Buffalo Burger Diner krijgt een plek waar je ook binnen kan zitten. Naast dit alles gebeuren er ook tal van schilderwerken in het westerndorp.

 

Van 19 tot en met 26 mei vindt er een drive-in bioscoop plaats op de parking van het park. Gedurende deze week zal het park blockbusters, klassiekers en ook nieuwe films van 2018 tonen. In de zomer kan je dan weer op ontdekkingstocht tussen de dinosaurussen. Terwijl je in de stoeltjeslift zit, kan je levensgrote dinosaurusmodellen bewonderen. Eens boven op de Stüppel zal je veel informatie over de dinosaurussen kunnen ontdekken.

 

Om af te sluiten heeft het park ook nieuwe blokhutten voor gezinnen gebouwd. Het park is duidelijk klaar voor de opening op 30 maart 2018.

 

 

Bron: Parkerlebnis

Foto: Facebook Fort Fun