Eerste babystapjes buiten van olifantjes Suki en Tun Kai!

De olifantenfamilie in Planckendael nam vrijdag voor het eerst haar twee piepjonge baby’s mee naar buiten. De kleintjes Suki en Tun Kai namen deze eerste stapjes omringd door de ganse familie. 

 

 

Beschermende mama Kai-Mook en hippiemama May Tagu verkenden samen met hun twee dochters Tun Kai en Suki het grote buitenperk. Begeleid door de hele olifantenfamilie trokken de kleintjes nieuwsgierig, wat onervaren en nog een beetje onhandig het grote perk op om een frisse slurf te halen. Een prachtig moment! 

De olifantjes zijn een mooi voorbeeld van natuurbehoud door educatie en ontspanning. Planckendael werkt immers actief mee aan het kweekprogramma voor de Aziatische olifant in India waarvan Kai-Mook, publiekslieveling in heel België, de trotse ambassadeur is.