Bobbejaanland maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen

In Lichtaart wordt bij het Plezantste Land volop gewerkt om het park te heropenen tijdens het paasweekend. Het park liet al weten dat de waterglijbaan Bing Bang in een leuk thema gestopt wordt en Dreamcatcher Virtual Reality zal krijgen, maar ook in de rest van het park wordt volop gewerkt.

 

Bij Bobbejaanland betekenen de laatste weken voor de seizoenopening een drukte van jewelste, overal in het park wordt gewerkt om weer te heropenen op 31 maart 2018. Eerder liet het park al weten dat Dreamcatcher dit jaar Virtual Reality brillen zal krijgen. Tijdens de rit zullen bezoekers als een vogel over de leefwereld van de indianen in het wilde westen vliegen. Doordat de voeten loshangen, zal dit vlieggevoel eens zo hard versterkt worden. Meteen wordt ook een grondige renovatie gedaan van het station.

 

 

Ook de waterglijbaan Big Bang krijgt de nodige aandacht, deze wordt namelijk voorzien van een volledig nieuw thema. De uitstraling zal wat avontuurlijker gaan aanvoelen.

Maar dat blijkt niet alles te zijn, in het cowboydorp wordt een nieuwe speeltuin gebouwd, deze komt te liggen aan het pleintje voor de Wilde Muis achtbaan Speedy Bob.

 

 

Voor Slegdehammer heeft men ook de nodige aandacht, de beugels van deze attractie werden voorzien van nieuwe rubberen covers.

 

 

Onze collega’s van Looopings wisten ook te achterhalen dat bij de rupsmolen Aztek Express enkele aanpassingen gemaakt worden na een ongeval vorig jaar. De openingen tussen de gondels, waar een man doorheen viel en overleed werden dichtgemaakt door een traanplaat, ook werd onder de molen een vangnet geïnstalleerd.

Het valt de laatste jaren op hoe hard het park werkt aan het opknappen van de gebieden en heel wat dingen aangepakt heeft. Maar de grote verrassing voor de fans kwam er onlangs, het park kondigde namelijk aan in 2019 een nieuwe spectaculaire achtbaan te openen.

 

 

Foto’s: Bobbejaanland