Gardaland Resort staat in het teken van PEPPA PIG

Donderdag 29 maart begint het seizoen 2018 van Gardaland Resort in het teken van PEPPA PIG: een grote ruimte volledig in thema binnen het Park en nieuwe kamers in het Gardaland Hotel. Een nieuwe bloedstollende 4D-video, de vernieuwing van de iconische attractie I Corsari en vele initiatieven voor de 10e verjaardag van Gardaland SEA LIFE Aquarium

 

De opening van het nieuwe fantastische seizoen 2018 van Gardaland Resort is bijna een feit, met zijn 218 dagen puur amusement, 10 meer dan vorig jaar! Gardaland bereidt zich voor op een schitterend nieuwtje speciaal voor de allerkleinsten, Gardaland SEA LIFE Aquarium maakt zich op voor het vieren van haar 10e verjaardag met een nieuw zee-exemplaar en de 4D-bioscoop en de twee hotels – Gardaland Adventure Hotel en Gardaland Hotel – zijn klaar om de kleine ontdekkingsreizigers nieuwe avonturen te laten beleven, en de droomnachten voor de romantische bezoekers.

We openen vanaf de donderdag voor Pasen, 29 maart! Het amusementspark N. 1 in Italië, inmiddels referentiepunt voor families uit heel Europa – zal er helemaal vernieuwd uitzien en klaar staan om aan de wensen van zijn trouwe gasten tegemoet te komen.

 

GARDALAND PARK: HET GROTE NIEUWS VAN 2018

Het grote nieuws in 2018 in Gardaland – Amusementspark N. 1 in Italië – is PEPPA PIG LAND, een volledig gethematiseerd gebied in het Park dat – naast de mogelijkheid het huis van Peppa Pig te bezoeken en Peppa en George te ontmoeten – kinderen en hun families drie nieuwe fantastische attracties in het Peppa Pig-thema biedt: de Luchtballon van Peppa Pig, de Kleine trein van Opa Pig en het Pirateneiland.

Twee grote gekleurde poorten leiden de families het splinternieuwe en fantastische PEPPA PIG LAND binnen, waar – naast het bezoeken van het beroemde huis van Peppa – je op piratenbootjes kunt stappen in de attractie van Pirateneiland, gepassioneerde avonturen kunt beleven in de leuke Kleine trein van Opa Pig of een vlucht kunt maken in de felgekleurde luchtballon van Peppa Pig om van bovenaf te zien hoe mooi de wereld is. Inspiratiebronnen voor het nieuwe gebied van Gardaland zijn de avonturen waar Peppa Pig zo van houdt: spelen, zich verkleden, lekker buiten zijn en in de modder springen.

Maar dit is nog niet alles…gasten kunnen Peppa en George echt ontmoeten, heerlijk springen in de beroemde “muddy puddles” – de modderplassen waarvan het leuke varkentje zo houdt – en grappige foto’s maken om mee naar huis te nemen als souvenir en om te delen op de social media. In het gebied zijn er ook leuke interactieve ruimtes en kleine waterspelletjes.

En waarom zou je na een dag vol plezier met Peppa en haar familie niet een leuke souvenir meenemen als herinnering aan die heerlijke momenten met je geliefde biggetje? In PEPPA PIG LAND komt ook de Winkel van meneer Vos met knuffels, bekers, magneten en nog veel meer, ter herinnering aan de fantastische en spannende momenten die je in het park hebt beleefd.

In Gardaland komt PEPPA PIG LAND naast Fantasy Kingdom, waar de jonge fans en hun familie een boeiende en onvergetelijke ervaring wordt geboden en waarbij voor de doelgroep kinderen, het aanbod wordt uitgebreid, naast het bestaande aanbod van Prezzemolo Land, Prezzemolo Magic Village en Kung Fu Panda Accademy.

Dankzij het wereldwijde partnerschap tussen Merlin Entertainments – waar Gardaland deel van uitmaakt – en Entertainment One (eOne), eigenaar van de brand, heeft Gardaland exclusief drie unieke attracties ontwikkeld, geïnspireerd op de wereld van Peppa Pig, haar familie en haar vriendjes, een breed themagebied – uniek in zijn soort – in staat om onze kleine gasten letterlijk mee te nemen naar de magische wereld van Peppa Pig.

“In Italië is Peppa Pig zeer geliefd bij kinderen en ook erg gewaardeerd door volwassenen omdat ze belangrijke educatieve waarden uitdraagt – met name die van het gezin – legt Aldo Maria Vigevani, CEO Gardaland, uit. – Daarom vonden we haar perfect voor Gardaland. Ons team heeft gewerkt aan het creëren van een echt fascinerend gebied, een magische en memorabele bestemming waarin de personages en de entourage uit de televisietekenfilm in het Park tot leven komen om gezinnen een onvergetelijke ervaring te laten beleven!”

 

Maar er zijn nog veel meer nieuwtjes in het park!

Voor filmliefhebbers die een nog meeslependere ervaring willen beleven, biedt Gardaland Time Voyagers, een nieuwe 4D-film, een pakkende film met veel spanning, met bijzondere special efffects die je een bloedstollend avontuur doet beleven tussen de wolkenkrabbers van een belangrijke Amerikaanse stad.

Onze trouwste gasten zullen ook blij verrast zijn door vernieuwing van de iconische attractie DE PIRATEN die in een nieuw jasje is gestoken met video-mapping-effecten op sommige stukken van het traject. Verrassende geluiden en special effects, een indrukwekkende originele soundtrack, onverwachte verschijningen van onduidelijke en soms verontrustende figuren, de aanval van een piratenspook die uitdaagt wie hem aan durft te vallen….. het ritme in de attractie neemt prettig toe, bouwt de spanning bij het publiek op en biedt een totale en ongelooflijke onderdompeling in het avontuur.

Voor jonge liefhebbers van adrenaline en de digitale wereld heeft Gardaland Adrenaline-Powered People gecreëerd, een speciale geolocalisatie-app waarmee je voorwerpen kunt vangen die zich binnen de omtrek van de meest bloedstollende 5 attracties van het Park bewegen. De jonge gasten worden meegesleept in een spel met als hoofdrolspelers de 5 biggest rides van het Park: Oblivion, Raptor, Blue Tornado, Shaman en Space Vertigo. Je moet de “supermachten” vinden en vangen, dat zijn 5 driedimensionale voorwerpen die elke attractie kenmerken. Het apparaat werkt met de gratis WI-FI van het Park en je kunt meedoen met een grote wedstrijd waarbij er elke dag mooie prijzen te winnen zijn.

 

Ook de shows hebben groot nieuws!

In Gardaland Theatre wordt er een originele show opgevoerd, een buitengewone medley van de memorabele Broadwaymusicals waar de hoofdrolspeler van de show live zingend vertelt over zijn jeugddroom om een grote musicalster te worden. Het publiek wordt meegesleept in een opeenvolging van beroemde scènes van de belangrijkste Broadwayproducties. Het publiek ziet virtuoze choreografieën, kleuren, decors, spectaculaire en verrassende effecten en onvergetelijke liedjes schitterend live gezongen. De show wordt vergezeld door een ad hoc gerealiseerde soundtrack. De show wordt afgesloten met veel vrolijkheid en positiviteit.

In de Palatenda wordt een splinternieuwe show opgevoerd over nevels, sterrenstelsels en onontdekte paradijzen in de aarde. Onstuimig watergeklater, vuur, lava, licht en felle kleuren, muziek, een belangrijke dansgroep en een schitterende choreografie maken er een meeslepende en ontroerende, onvergetelijke show van voor een breed en gevarieerd publiek.

Naast alle nieuwtjes zijn er ook speciale openingen en gebeurtenissen met veel muziek, plezier en shows. Van zaterdag 7 april tot zondag 22 april begint Gardaland Magic Circus weer, de kermis gewijd aan de wereld van het circus. Voor deze gelegenheid wordt het Park omgetoverd in een buitengewone en vrolijk circus met sympathieke en hilarische clowns, acrobaten, steltenlopers, vrolijke fanfares en kleurrijke parades die groot en klein versteld zullen doen staan. En natuurlijk is Prezzemolo er ook: elke ochtend bij de opening van het Park, heet onze beroemde mascotte de gasten welkom in een wel heel sjiek circusdirecteurkostuum! 

Een ander evenement dat je absoluut niet mag missen is Gardaland Night is Magic vanaf 16 juni (Witte Nacht met opening van het Park tot 1 uur ‘s nachts) op 9 september; dik 86 dagen is het Park open van 10.00 tot 23.00, een nieuwe fantastische show in de magische omlijsting van het plein Piazza Valle dei Re, een unieke gelegenheid om de magie van de attracties ook “by night” te beleven, voor een zomer vol amusement.

Van 15 t/m 30 september vindt in het Park het Gardaland Oktoberfest plaats en het inmiddels traditionele en onmisbare Gardaland Magic Halloween begint op 6 oktober, piekt met de Halloween Party op31 oktober (open tot 24.00 uur) om afgesloten te worden met het lange weekend van 1 t/m4 november. Voor het afsluiten van het seizoen 2018 is het Gardaland Magic Winter dat begint met het lange weekend van 8 december, verder gaat op 15-16 december, van 22 t/m 24 december en dan ononderbroken open blijft van 26 december t/m 6 januari.

 

GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2018 wordt ook een heel belangrijk jaar voor Gardaland SEA LIFE Aquarium: het beroemde Aquarium aan het Gardameer bestaat dit jaar 10 jaar en om dit het beste te vieren, zijn er voor de gasten meerdere nieuwtjes, waaronder de bijzondere Napoleonvis die zo genoemd wordt, vanwege zijn karakteristieke vorm die lijkt op de hoed van Napoleon. Het is een leuk en grappig vrouwtje van 70 cm lang, die de oceaan gaat bewonen waaronder de doorzichtige onderwatertunnel loopt, waar je het gevoel krijgt een wandeling te maken op de diepste zeebodem, waar klein en groot worden verrast door haar speciale fysieke kenmerken. De napoleonvis maakt deel uit van de familie van de lipvissen, dit exemplaar heeft regenboogkleurige schubben, grote en dikke lippen en een bijzondere “bult”, een soort van onregelmatig uitsteeksel op het voorhoofd van het volwassen exemplaar. Een bijzonderheid: alle exemplaren worden als vrouwtjes geboren en pas daarna, in de volwassen leeftijd, worden sommige exemplaren mannetjes. De schubben hebben prachtige kleureffecten van azuurblauw tot smaragdgroen, van lentegroen tot grijs-roze fijn gestreept door een netwerk van dunne geelachtige lijntjes over het hele lichaam en op de vinnen, behalve op de kop. De staartvin is omrand met een lichte kleur.

 

Maar er zijn nog meer nieuwtjes: vanaf dit jaar wordt de beleving van Gardaland SEA LIFE Aquarium nog intenser dankzij een interactieve bioscoopzaal, volledig omgebouwd voor een heel bijzondere ervaring. De gasten kunnen op bijzondere interactieve schermen verschillende omgevingen bewonderen en kunnen zich laten verrassen door “special effects” die de verschillende mariene soorten laten zien die in het Aquarium voorkomen.

 

Om samen de 10 jaar van de eerste SEA LIFE in Italië te vieren, worden het hele jaar door steeds nieuwe activiteiten georganiseerd waaronder een wedstrijd, speciale evenementen, een speurtocht, gratis toegang voor iedereen die geboren is in 2008 (in de maand van je verjaardag), aanbiedingen voor scholen, verrassingen en leuke activiteiten voor kinderen.

Vanaf 29 maart is Gardaland elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

 

DE HOTELS VAN HET RESORT

Gardaland Hotel, in het bijzondere roze gebouw in New England stijl, beschikt over 247 kamers en is het toonbeeld in de wereld van fantasy, sprookjes, dromen en betovering. Hier kan je Peppa Pig in levenden lijve ontmoeten; ja zeker, vanaf het begin van het seizoen kunnen de allerkleinsten een unieke ervaring beleven, samen met de hele familie, door een nacht te logeren in onze twee splinternieuwe kamers die de beroemdste varkensboerderij van de wereld reproduceren. Voor een of meer nachten kunnen de gasten zich Peppa voelen of Papa Pig, Mamma Pig of broer George!  In Gardaland Hotel is er natuurlijk ook thema-animatie: elke avond vergezelt Peppa Pig de kleintjes naar het diner in de themaruimte in de sfeer van de wereld van Peppa, gecreëerd in een eetzaal in het Wonder Restaurant.

Het hotel is onderverdeeld in vier paviljoenen heeft ook veel andere themakamers: van de themakamer over SEA LIFE tot die van Kung Fu Panda, van Happy Circus tot het Piratenhol van de Magic House-kamer tot aan die van Oblivion en de super populaire Princess Kingdom en Snow Princess.

Dit jaar heeft Gardaland Hotel voor zijn gasten een speciaal pakket – Gardaland Happy Easter – gereserveerd, de oplossing voor een onvergetelijke vakantie! Het speciale arrangement is inclusief de welkomstversiering de dag van aankomst (de gasten vinden gekleurde ballonnen in hun kamer, een Prezzemolo-knuffel, een gepersonaliseerd spandoek en broche, als aandenken van dat moment), 2 overnachtingen in een Classic – Double Standard kamer (een kamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank geschikt voor 2 kinderen van 3 t/m 12 jaar) met internationaal ontbijtbuffet , 2 buffetdiners in het elegante Wonder Restaurant (inclusief drankjes), paaseieren met originele verrassing van Prezzemolo en zijn vrienden (op de kamer, een voor elk geboekt en betaald kind); en bovendien 1 combiticket voor elke persoon voor 2 dagen in Gardaland Park + 2 dagen in Gardaland SEA LIFE Aquarium. De prijs van het Gardaland Happy Easter arrangement voor twee volwassenen en een kind 3-12 jaar is vanaf € 403,00 per nacht. Het pakket kan worden gekocht tot en met 31 maart 2018. Neem voor meer informatie contact op met 045/6404000 of raadpleeg de link www.gardaland.it

Ook Gardaland Adventure Hotel heeft interessante aanbiedingen voor de Paasdagen in het enige volledig gethematiseerde hotel in Italië! Het hotel bestaat uit twee paviljoens met elk 100 themakamers met decors met de thema’s van de verschillende avonturenwerelden die je al in het Park vindt. Van de weelderige jungle tot het wilde westen, van de Noordpool met ijs en mammoeten tot de Arabische sferen van “duizend-en-één-nacht”: Jungle Adventure, Wild West Adventure, Arctic Adventure en Arabian Adventure voor een onvergetelijke nacht!  In Gardaland Adventure Hotel een themakamer voor de nacht van zaterdag 31/03, 2 volwassenen en 1 kind (3-12 jaar) vanaf € 320,00 inclusief ontbijtbuffet in het Tutankhamon Restaurant.

In Gardaland Adventure Hotel vind je ook het super originele Tutankhamon Restaurant.De accommodatie is volledig gethematiseerd, uniek in zijn soort en voor iedereen toegankelijk – ook voor wie niet in het hotel logeert -en biedt een diner tussen de muren van een oude, indrukwekkende Egyptische tempel met pizza’s uit de houtoven of uitstekende gerechten van de culinaire plaatselijke en landelijke traditie geserveerd in een originele sfeer en vergezeld door live animatie.

 

SPECIAL ABONNEMENTHOUDERS

Gardaland heeft besloten meer aandacht te schenken aan zijn trouwe abonnementhouders met exclusieve nieuwe bonussen speciaal voor hen. Met deze voordelen kun je op bepaalde tijdstippen gebruik maken van een “speciale” toegang; 10 dagen langer genieten van het grote amusement; een hele week langer Gardaland is Magic met toegang tot het Park gedurende de speciale evenementen van 16 juni (Witte Nacht) en van 31 oktober (Gardaland Halloween Party); een grote nieuwe avondshow voor 86 avonden van 16 juni t/m 9 september; nieuwe voordelen ook bij de eetgelegenheden, bij de fotopunten en vouchers van 5 € voor de toegang tot Gardaland SEA LIFE Aquarium en Lido di Jesolo SEA LIFE Aquarium.

En, het nieuwtje onder de nieuwtjes: wie zijn abonnement verlengt vòòr 15 april doet mee aan de grote wedstrijd “Abonnee wint Florida.” Verder kun je elke week een Nintendo Switch winnen en een super-eindprijs met een verblijf voor de hele familie in Legoland Florida.

Absoluut nieuwtje is het JUNIORabonnament speciaal voor de kleine gasten tot 6 jaar. Dit abonnament wordt aangeboden voor de prijs van 49€ en biedt naast de basisvoordelen ook een reeks andere voordeeltjes voor PEPPA PIG LAND: een gadget van Peppa; een korting van 20% op de aankoop van Peppa-artikelen in de winkel van PEPPA PIG LAND (hoe vaak je maar wilt); een exclusieve ontmoeting met Peppa en Prezzemolo op de verjaardag van de kleine bezoeker, die dan ook van deze unieke en speciale gelegenheid gebruik kan maken om Peppa Pig en Prezzemolo een dikke knuffel te geven! Maar er is ook veel aandacht besteed aan volwassenen voor wie bijzondere abonnementen voor uiteenlopende behoeften zijn bedacht. Bij het abonnement ONE voor 50€ heb je voor maar 5 € meer, naast alle andere voordelen, ongelimiteerd parkeren. Met PREMIUM voor 70€ (in plaats van 75€ voor aankopen voor 15 april 2018), bevat het abonnement gratis parkeren, ongelimiteerde toegang tot Gardaland SEA LIFE Aquarium, toegang tot de Blue Lagoon voor de speciale prijs van 10€ voor volwassenen en 5€ voor kinderen t/m 12 jaar; menu voor 12€ bij bepaalde eetgelegenheden (hoe vaak je maar wilt); 10 afzonderlijke toegangen naar wens (Oblivion, Colorado Boat, Mammut, Blue Tornado, Raptor, Fuga da Atlantide, Jungle Rapids en Ortobrucotour) direct geüpload op het abonnement en naar wens te gebruiken in de loop van het seizoen. Met VIP voor 80€ (in plaats van 85€ voor aankopen voor 15 april 2018), naast de basisvoordelen en inclusief ongelimiteerd parkeren, ongelimiteerde toegang tot Gardaland SEA LIFE Aquarium, toegang tot de Blue Lagoon voor de speciale prijs van 10€ voor volwassenen en 5€ voor kinderen t/m 12 jaar; een menu voor 12€ bij de bovengenoemde eetgelegenheden, krijg je bij een VIP-abonnement de waardevolle Salvatempo Family (familietijdsbesparing) of Salvatempo Adrenaline met een upload op elke abonnementskaart van ongelimiteerde voorkeurstoegang tot de 5 belangrijkste attracties van het Park.

Gardaland is ononderbroken geopend van 29 maart t/m 4 november en biedt interessante aankoopmogelijkheden voor combinatietickets voor toegang tot Gardaland Park en Gardaland SEA LIFE Aquarium voor een heel bijzondere prijs. Het Park is open van 10.00 tot 17.00 op elke doordeweekse openingsdag tot 15 juni 2018; van 10.00 tot 18.00 op zaterdag, zondag, feestdagen en lange weekends.

Voor meer informatie www.gardaland.it.