Efteling komt met nieuwe theatershow: CARO

De Efteling brengt in september van dit jaar een fonkelnieuwe show op de planken van haar theater: CARO. CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Met deze productie slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities. De theatershow bezorgt iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven. De bekende musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show voor zijn rekening nemen.

 

Regie

Stanley Burleson:” ”Ik ben enorm verheugd dat ik mijn acteer en regie-ervaring mag inzetten in de wondere wereld van de Efteling. De Efteling staat bekend om haar professionele familieproducties en heeft een prachtig eigen theater. Ik voel mij dan ook vereerd dat ik, met het hele creatieve team, deze nieuwe weg in mag slaan. Om naast de bekende Efteling musicals zo’n nieuw soort show te maken, is voor mij een eer. Het combineren van dans, zang, acrobatiek en muziek is wat ik het liefste doe, dus ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.”

 

Carrousel van het leven

De show is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. De show zal de zintuigen prikkelen en eenmalige gastrollen bieden voor kinderen. Aanmelden hiervoor is pas later mogelijk. Geïnteresseerden kunnen hiervoor de website van de Efteling in de gaten houden.

 

Avondvoorstellingen

CARO is onder andere op weekenddagen en in vakanties vanaf september om 18.30 uur ’s avonds te zien in het Efteling Theater. En wordt daarmee een mooie aanvulling op aanbod voor (internationale) gasten die meerdere dagen in en rond de Efteling verblijven. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via www.efteling.com.