Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz en Afrojack op Electroland 2018 in Disneyland® Paris

Electroland, het electro-dance festival dat je niet mag missen, komt weer naar Disneyland Paris in 2018! Dit jaar wordt het evenement in het Walt Disney Studios® Park tweedaags, op 29 en 30 juni 2018 van 20 tot 2 uur, met 7 dj’s, waaronder het Belgische superduo Dimitri Vegas & Like Mike, de zeer succesvolle Duitse dj Robin Schulz en de bekroonde Nederlandse dj Afrojack.

 

Electroland komt deze zomer weer naar Disneyland Paris en wordt nog sensationeler, want het evenement duurt maar liefst twee dagen! Wanneer de wereldberoemde dj’s het grote podium beklimmen, wordt het Walt Disney Studios Park een fantastisch electro-dance paradijs, met een adembenemende lichtshow en speciale effecten. Voor de bezoekers van dit evenement worden bovendien een aantal populaire parkattracties speciaal voor hen gereserveerd. Electroland barst dus weer los op 29 en 30 juni 2018 om 20 uur en tot 2 uur ’s nachts!

Dit ongelooflijke zomerfeest boordevol muziek en magie start op vrijdag 29 juni met de wereldberoemde dj Robin Schulz, de meest succesvolle Duitse artiest van de laatste twintig jaar. Ook de legendarische Franse dj Bob Sinclar is van de partij met zijn bekende house hits, evenals de rijzende ster Klingande en zijn Zweeds geïnspireerde muziek.

Op zaterdag 30 juni gaat het feest verder met het superduo Dimitri Vegas & Like Mike, die razendsnel de wereld veroveren en al drie jaar in de top 2 staan van de Top 100 dj-poll van DJ Mag. Op de tweede avond van Electroland 2018 treedt ook de dance music ster en prijswinnende dj Afrojack uit Nederland op, gevolgd door de talentrijke Franse artiest Mosimann en de internetsensatie Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago.

Het festival is meer dan een concert want de bezoekers beleven ook fantastische ervaringen in populaire attracties, zoals Rock’n’Roller Coaster Starring Aerosmith, Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Na zonsondergang komt het beroemde Hollywood Tower Hotel tot leven op de ritmes van de electromixen met sensationele videomappings, lichtshows, beeldschermen en speciale effecten voor een exclusieve nachtshow!

Electroland is het perfecte feest om de zomer te vieren en een sensationeel evenement voor iedereen die met Disneyland® Paris is opgegroeid. Het is dé plek en hét moment voor een unieke mix van muziek en magie.

Wijziging of annulering van het evenement is op elk moment mogelijk, met name in geval van slecht weer.

 

OVER DISNEYLAND® PARIS

Disneyland Paris is de eerste Europese toeristenbestemming en heeft sinds de opening in 1992 meer dan 320 miljoen bezoekers verwelkomt (13,4 miljoen in 2016). Het resort omvat twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven Disney-themahotels met 5800 kamers (meer dan 2700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde en geassocieerde hotels).  Er zijn ook twee full-service congrescentra beschikbaar en een 27-holes golfbaan van wereldklasse. Verder is hier Disney Village gevestigd, een van de grootste uitgaansgebieden in de Parijse regio.  Uitgespreid over meer dan 30 000 m² biedt Disney Village themarestaurants, winkelcentra en bioscopen.  Disneyland Paris omvat 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

 

OVER ELECTROLAND

Electroland is het niet te missen electro-dance evenement voor iedereen die houdt van de magie, de sensaties en het unieke karakter van Disneyland® Paris. Het is een adembenemend feest waar wereldberoemde dj’s, spannende attracties, schitterende lichtshows en een fantastische sfeer samen een unieke electro-ervaring bieden. Het unieke kader van het openluchtpodium in het Walt Disney Studio Park® brengt het publiek meteen in een feestelijke nightlife sfeer aan de voet van de Twilight Zone Tower of Terror™, die met spectaculaire videoprojecties tot leven komt o