Dennlys Parc opent enkele nieuwigheden in 2018

Het bescheiden Franse pretpark Dennlys Parc blijft ieder jaar toevoegingen maken aan haar aanbod. Ook in 2018 zal er een nieuwe attractie geopend worden. Verder wordt er ook gewerkt aan de aankleding van de waterspeelplaats.

 

Bij het Franse pretpark Dennlys Parc zullen de bezoekers dit jaar een volledig vernieuwde waterspeelplaats kunnen ontdekken. La Place des Geysers krijgt een volledig nieuwe uitstraling, om zo beter aan te sluiten bij de naastliggende zone die vorig jaar onder handen genomen werd. Bij het nieuwe thema hoort ook de nieuwe naam La Ferme du Moulin.

Als nieuwe attractie opent het park Squadron 33. Deze zal gebouwd worden door de Italiaanse firma Technical Park. Bij deze attractie kunnen de bezoekers zelf koprollen maken, door te werken met de hendels. Het type is een zogenaamde Aerobat.

 

 

Bron en foto’s: Dennlys Parc