Carnaval barst los in Plopsa Indoor Coevorden

Carnaval is weer volop bezig en dat laat Plopsa Indoor Coevorden niet onopgemerkt voorbijgaan. Het indoorpark maakt zich op voor een feestelijke voorjaarsvakantie waarbij Bumba en Bumbalu de show komen stelen.

 

Gedurende de voorjaarsvakantie barst een groot carnavalsfeest los in Plopsa Indoor Coevorden. Dit jaar kiest het indoorpark voor de vrolijke en populaire clown Bumba als centraal figuur. Bezoekers kunnen er elke dag terecht voor de betoverende Bumba Magico Show, waarin Bumba en Bumbalu de leukste goocheltrucs uit hun hoed toveren. Bovendien krijgen de allerkleinste Bumba-fans de kans om met hen op de foto te gaan tijdens de dagelijkse Meet & Greets. Om de dag te beëindigen, zorgt Plopsa Indoor Coevorden voor een polonaise met Wickie de Viking en Halvar in een kleurrijke regen van confetti op het Dorpsplein.

 

Gratis toegang voor alle vijfjarigen

Naast alle festiviteiten, verleent het mooiste indoorpark van Nederland gratis toegang aan alle vijfjarigen. Het gratis ticket is enkel online via de webshop te koop. Vervolgens genieten zij op vertoon van hun aangekochte ticket en ID of ander bewijs aan de kassa van een dag vol plezier en supercoole attracties.

 

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets voor Plopsa Indoor Coevorden, kijk op www.plopsaindoorcoevorden.nl