Unieke beelden van bevalling Kai-Mook in Planckendael

Onlangs beviel de eerste babyolifant van België zelf van een babyolifant. Kai-Mook werd namelijk mama. Kai-Mook werd zelf geboren in de Zoo van Antwerpen. Ondertussen kon men vaststellen dat het om een meisje gaat.

 

Kai-Mook, de eerste Belgische olifant, schonk het leven aan een prachtig wonder van 100 kg met een flinke haardos. De olifanten verwelkomen, besnuffelen en beschermen de baby. Niets dan liefde voor dit kleine meisje. Hartverwarmend! Nieuw is dat zelfs Suki, het kerstolifantje van Planckendael en dochter van May Tagu, mag komen drinken bij Kai-Mook.  Wat een übermama, die Kai-Mook.

 

 

Planckendael zoekt nog een naam

Bezorg de verzorgers van Planckendael jouw favoriete naam door een postje te plaatsen op Twitter, Instagram of Facebook. Vergeet niet #KaiMookMama bij je berichtje te zetten.

 

 

Bron en foto: Planckendael