Treintje nieuwe achtbaan Djurs Sommerland onthuld

Bij Djurs Sommerland, in Denemarken, wordt aankomend seizoen een nieuwe achtbaan geopend. Deze achtbaan zal de naam Jungle Rally krijgen en neemt je mee voor een ritje doorheen de jungle. Wie in het treintje stapt, stapt in een Mini Cooper. Dit treintje werd onlangs aan de fans onthuld.

 

De nieuwe achtbaan voor 2018 wordt er eentje van de Duitse fabrikant Zierer. Het model wordt een Force-Zero. Het park maakte bekend dat deze de naam Jungle Rally zal krijgen. Het thema van de achtbaan wordt dus een ritje door de jungle. Wie in het treintje stapt, zal plaatsnemen in een klassieke Mini Cooper. Het park deelde onlangs de eerste foto’s van dit treintje.

De achtbaan zal geschikt zijn voor de volledige familie. De rollercoaster krijgt een lengte van 70 meter en wordt 4 meter hoog. Tijdens het parcours zal er een snelheid van 24 km/u behaald worden. Bezoekers zullen meerdere ritjes aangeboden krijgen.

Behalve de achtbaan zal er in de Aziatische zone, waar vorig seizoen de achtbaan Drage Kongen opende, ook een familiale attractie openen. Bij Safaribussen neemt men plaats in een bus, die omhoog en omlaag gaat. Dit wordt een zogenaamde ‘Crazy Bus’ van de Italiaanse fabrikant Zamperla.

 

Bron en foto’s: Djurs Sommerland