Themeparkfreaks vernieuwt fotopagina: Bekijk hier het resultaat

Themeparkfreaks, uw favoriete Nederlandstalige website voor pret- en dierenparknieuws in Europa en ver daarbuiten, heeft haar fotopagina compleet vernieuwd. De vernieuwde fotopagina moet onze bezoekers de kans geven om bijvoorbeeld een bepaald park, in onze gigantische collectie aan fotoreportages, sneller terug te vinden.

 

Enorme collectie:

Sinds de oprichting van onze website in oktober van 2014, is er altijd een groot aanbod aan fotoalbums te zien geweest op onze website. In totaal telt deze collectie meer dan 2000 albums verspreid over meer dan 250 parken in Europa en daarbuiten. Ideaal om onbekende pretparkjes te leren kennen of te zien hoe het pretpark, dat je deze zomer wilt bezoeken, er nu echt uit ziet. Daarnaast is het ook altijd fijn om te kijken hoe je favoriete pretpark er bijlag tijdens het afgelopen Halloween evenement of foto’s op te zoeken van een attractie die een aantal jaar geleden verdween uit het desbetreffende park.

Tot voor kort waren de foto’s gesorteerd per jaar, wat het niet altijd eenvoudig maakte om bepaalde albums terug te vinden. Zeker voor de kleinere parken of de parken die verder weg lagen, was het soms lang zoeken eer je het juiste fotoalbum gevonden had. Daarom besloten we onze fotopagina compleet te vernieuwen zodat de fotoalbums sneller terug te vinden zijn.

Vanaf nu kan je via het knopje “Foto’s” in onze menubalk een overzicht vinden van alle parken die we ooit bezochten. Deze parken zijn per land gesorteerd in verschillende categorieën zoals pretparken, dierenparken, waterparken, kermissen enzovoort. Op deze manier kunnen de gewenste fotoalbums zeer snel worden teruggevonden. Wij nodigen jullie alvast uit om onze vernieuwde fotopagina te ontdekken.

 

Oproep:

Mocht u een park bezocht hebben waarvan u foto’s gemaakt heeft en wij hebben over dit bepaald park nog geen album op onze website staan, dan mag u altijd de foto’s doorsturen via wetransfer.com naar jonathan@themeparkfreaks.eu of bob@themeparkfreaks.eu. Foto’s van pretparken, dierenparken, waterparken, kermissen, rodelbanen, bezienswaardigheden en andere toeristische trekpleisters, zijn altijd welkom.

 

Bekijk hier het resultaat:

Parken Europa:
Parken buiten Europa:
Internationale Evenementen: