Safaripark Beekse Bergen vernieuwt inkomgebied

Het Nederlandse Safaripark Beekse Bergen werkt momenteel aan de vernieuwing van het inkomgebied. In dit gebied komen nieuwe kassa’s, toiletten en een winkel. Verder wordt ook gewerkt bij de verblijven van de Gorilla’s.

 

Wie dit seizoen het Nederlandse Safaripark Beekse Bergen bezoekt zal een volledig vernieuwde ingang ontdekken. Bij de ingang komen nieuwe kassa’s, toiletten en er zal een extra winkel geopend worden.

Ook aan het nabijgelegen gorillaverblijf wordt volop gewerkt. Tijdens de verbouwingen zal het gorillaverblijf vergroot worden waardoor de dieren een grotere leefgebied zullen krijgen. Het verblijf zal met behulp van een Coltanmijn de aandacht vestigen op de delving van Coltan en hoe de gorilla daardoor bedreigd wordt.

Bij het Safari restaurant zal een oude tribune vervangen worden door een nieuw terras. Hierdoor zal men een mooi en beter uitzicht krijgen op het nabijgelegen verblijf.

 

 

Bron en foto’s: Beekse Bergen