Plopsaland De Panne verrast kleine Liam op laatste openingsdag

Zondag organiseerde Plopsaland De Panne een exclusieve reuze-Meet & Greet met maar liefst 15 Plopsa-figuren voor Liam De Koker, een vrolijke peuter die vorig jaar een levensreddende stamceltransplantatie onderging.

 

Liam De Koker (2,5 jaar) onderging vorig jaar een stamceltransplantatie nadat een zeldzame bloed- en beenmergziekte vastgesteld werd. De ingreep slaagde en Liam is helemaal klaar om in september naar de eerste kleuterklas te gaan. “We lazen Liam’s verhaal in de krant en dat heeft ons enorm aangegrepen. Bovendien gaf Liam’s mama aan dat hij een grote Plopsa-fan is en niet genoeg kan krijgen van de figuren, op die manier kregen we het idee om daar iets mee te doen. Dit vertaalde zich in de organisatie van een reuze-Meet & Greet in Plopsaland De Panne exclusief voor Liam en zijn gezin”, aldus Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne.

 

 

Speciaal voor deze grote dag werd Liam samen met zijn ouders thuis opgehaald in de unieke Plopsa-limousine om vervolgens in stijl naar Plopsaland De Panne te rijden. Daar stond een bezoek aan het park en een onvergetelijke reuze-Meet & Greet met Liam’s favoriete Plopsa-gezichten op het programma, waaronder Bumba, Maya de Bij en Kabouter Plop. Cindy, de mama van Liam, sprak alvast vol lof over deze bijzondere dag: “Liam wist van niets en was uiteraard enorm verrast door het hele gebeuren, wij hebben dan ook als gezin uiterst genoten van de laatste dag van het seizoen van Plopsaland De Panne. Wat een afsluiter!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een jaar vol spetterende evenementen, liveshows en optredens, sluit Plopsaland De Panne haar deuren voor de jaarlijkse winterwerken. De indoorzone van Plopsaland De Panne, Mayaland en Plopsaqua blijven echter gedurende de winter open, alsook Plopsa Indoor Hasselt.