Nieuwe thrillride voor Kingoland

Het Franse park Kingoland opent dit jaar een gloednieuwe attractie. Deze attractie moet de thrillseekers aanspreken. Men opent namelijk een vrijevaltoren van Italiaanse makelij. Het parkje is gelegen in de Franse regio Bretagne.

 

Het bescheiden park Kingoland te Frankrijk opent bij aanvang van het nieuwe seizoen een echte thrillride. Met een nieuwe vrijevaltoren wil het de jongeren aansporen om het park een bezoekje te brengen. De toren zal geleverd worden door het Italiaanse bedrijf Zamperla en van het type Flash Tower zijn. Bij dit soort toren wordt je omhoog gelanceerd en maak je meermaals een vrije val.

 

 

Kingoland

Kingoland is gelegen in het Westen van Frankrijk in de regio Bretagne. Het park biedt voornamelijk familievriendelijk attracties aan waaronder twee achtbanen. De grootse achtbaan is Apollo Coaster, welke van het type Zyklon / Galaxi is en gebouwd werd door Pinfari. De tweede achtbaan is Speed Chenille, eentje die heel laag bij de grond blijft en gebouwd werd door Soquet.

 

 

Bron en foto: Kingoland