Looping Groep neemt Portugees waterpark over

Alweer een nieuwe aanwinst voor de Looping groep, de groep nam onlangs het beheer van een Portugees waterpark over. Parque Aquatico Amarante wordt hiermee het veertiende park dat de Looping groep bezit. De locatie van het park is niet ver van de bekende Portugese stad Porto gelegen.

 

De Looping groep, die in bezit is van het Belgische investeringsfonds Ergon en Bpifrance, kondigde de overname aan van Parque Aquatico Amarante. Dit waterpark is gelegen in het zonnige Portugal en wordt jaarlijks druk bezocht door toeristen.  Parque Aquatico Amarante is een waterpark met heel wat familiale maar ook heel wat uitdagende glijbanen, zwembaden en een overdekt golfslagbad. Het park verwelkomde dit jaar  reeds 150.000 bezoekers.

Dit is ondertussen het veertiende park dat de groep in handen krijgt.  Dit waterpark is het derde park dat de Looping groep  in het jaar 2017 opkocht. Het eerste park was het Duitse pretpark Fort Fun, iets later volgde de Franse dierentuin Zoo de La Fleche. Eerder kocht de groep ook al parken zoals het Nederlandse Avonturenpark Hellendoorn, het Franse pretpark Bagatelle, het Engelse Pleasurewood Hills en het Spaanse Isla Mágica.

 

Bron: Parcplaza

Foto: Parque Aquatico Amarante