Hansa Park vernieuwt meerdere attracties

In het Duitse Hansa Park wordt deze winter hard gewerkt aan het vernieuwen van enkele attracties en vooral het thematiseren. Zo wordt gewerkt in het inkomgebied en aan de klassieke achtbaan Nessie. Verder zal volgend seizoen een nieuwe attractie openen.

 

 

Het Duitse Hansa Park is momenteel in winterpauze, maar van pauzeren is er niet veel te merken in het park. Er wordt namelijk hard gewerkt om de beleving volgend seizoen nog te verbeteren. Een van de attracties waaraan gewerkt wordt is de klassieke Schwarzkopf achtbaan Nessie. Hier wordt heel wat aankleding voorzien.

Ook bij de vorig jaar geopende Gerstlauer Sky Fly attractie Kärnapulten wordt gewerkt aan het thema, er wordt een soort middeleeuws gebouw omheen gebouwd, zodat ze beter in de zone past met de achtbaan Kärnan.

Daarnaast krijgt de waterattractie Rio Dorado een nieuw thema. De baan kreeg al een neutralere kleur, maar ook het gebouw zal mogelijk aangepast worden. De naam van deze attractie zal vanaf volgend seizoen Störtebekers Kaperfahrt worden.

Wie volgend jaar het park bezoekt zal bij de ingang en haar authentieke gebouwen, die “Hanse in Europe” genoemd worden, enkele nieuwe gevels kunnen ontdekken.

Ten laatste wordt gewerkt aan een nieuwe attractie die geleverd wordt door Technical Park. Het wordt een zogenaamde Apollo Sidecar attractie. Deze zal door het leven gaan als Barcos Del Mar. Zij vervangt de in 2016 gesloten semi-achtbaan El Paso Express.

 

 

Bron en foto’s: nieuwsbrief Hansa Park