Grootste pretpark van Zuid-Korea opent in 2019

Osiria Theme Park moet het grootste pretparkresort van Zuid-Korea worden bij de opening in 2019. De plannen van dit park dateren van juli 2017 maar het lijkt er op dat de bouwwerken van start zijn gegaan. Het park zal meerdere achtbanen kennen, een hotel en aquarium.

 

Zuid-Korea krijgt haar grootste pretpark ooit met Osiria Theme Park. Het nieuwe park zal gebouwd worden in de stad Busan en moet openen in 2019. In vergelijking met twee andere grote Zuid-Koreaanse parken zal dit park tweemaal groter worden dan Everland en zelfs driemaal groter dan Lotte World. Om even een beeld te geven, Everland is het 16de best bezochte pretpark ter wereld en Lotte World is het 14de best bezochte park ter wereld.

In het park komen 31 grote en middelgrote attracties te staan, welke dit precies worden is niet bekend maar op de concepttekeningen kunnen we er al enkele ontdekken. Zo zien we een Free Spin Coaster van Premier Rides. Verder zien we een Mega Coaster en Water Coaster.

 

Bron en foto’s: Osiria Theme Park